Ван де Поуп предвижда възход за ето тази монета

Ван де Поуп предвижда възход за ето тази монета

Популярният крипто анализатор Майкъл Ван де Поуп смята, че историята се повтаря и тази криптовалута ще претърпи сериозен подем през следващите месеци. Ван де Поуп казва на своите 536,402 последователи в Twitter, че крипто пазарът ще продължи да пада до януари 2022-ра, преди алткойните да започнат възход през първото тримесечие на 2022 г., последвани от BTC през следващото тримесечие. Ван де Поуп смята, че пазарна корекция ще настъпи през третото тримесечие, последвана от бичи пазар, който ще приключи през четвъртото тримесечие.

“Ако искам да се позиционирам добре, бих искал да купя криптовалута на този етап. Настроението все още не е най-доброто, като много алткойни намаляват много, някои дори с 80% под техния връх за всички времена. Приемането дори нараства и по отношение на цените тези монети са в зони с голяма подкрепа.”

Анализатора също споделя, че е добър момент да инвестирате във VRA, естествения токен за Verasity. Verasity е децентрализирана блокчейн мрежа от следващо поколение за споделяне на видео, която предлага инфраструктура, стимулираща с възнаграждения големите издатели и разработчици на игри по целия свят.

VRA, 350-ият класиран крипто актив по пазарна капитализация, се търгува на 0.0351 долара към този момент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: