Дали Етериум ще достигне 12000$ още този цикъл?

Дали Етериум ще достигне 12000$ още този цикъл?

Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С оставащите по-малко от два месеца и половина от годината активът има ограничено време, за да постигне понякога оптимистичните ценови цели, които анализаторите поставиха.

Един от анализаторите, които виждат особено позитивно бъдеще за Етериум (ETH), е Джъстин Бенет. Бенет представи технически анализ в 96-ия брой на своя бюлетин. Той вижда ситуация, при която цената на Етериум може да достигне $12,000 през този цикъл.

Биткойн е ключът Етериум и крипто пазарът като цяло винаги са следвали цената на Биткойн (BTC) и Бенет не вижда отклонение от тази тенденция. С текущото движение на пазара анализаторът каза в своя бюлетин, че индикаторите показват, че цената на флагманската криптовалута може да достигне до $200,000, преди настоящият цикъл да приключи. Ако активът достигне тази ценова точка, цената на ETH със сигурност ще се увеличи над 300% в отговор на това.

За ценовия диапазон от 12,000 долара нивата на ETH/BTC съдържат цялата информация. Скок на BTC до 200,000 долара би поставило Етериум на желаните от много хора $12,000 с текущите нива на ETH/BTC, твърди Бенет. В допълнение, анализаторът вижда, че цената на ETH/BTC ще се покачи, преди този бичи пазар да приключи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: