Етериум беше задминат по 24 часов обем от SHIBA Inu

Етериум беше задминат по 24 часов обем от SHIBA Inu

Според данни от CoinMarketCap, дневният обем на търговия на криптовалутата Shiba Inu сега е надхвърлил $15.4 милиарда. По-специално, той надмина Етериум, който отчете обем на търговия на стойност $15 милиарда за последните 24 часа.

Към момента на писане Shiba Inu е 3та най-търгувана криптовалута – пред нея са само USDT и Bitcoin.

SHIBA Inu доминира в обема на спот търговия на борсата Binance, като също така е и най-търгуваният дигитален актив в Coinbase.

Валутата достигна рекордни стойности на 24-ти октомври, привличайки вниманието на крипто общността. След като достигна върха си от $0.0000442.

Биткойн падна малко под нивото от $60,000. Водещата криптовалута стана уязвима към по-стръмна корекция, след като биковете не успяха да задържат скорошните печалби. BTC криптовалута вече е на път да отбележи първия си седмичен спад от септември.

Пазарният анализатор Бен Казелин каза пред Bloomberg, че спекулациите вероятно са бъдат ключовата причина за огромното ценово рали на SHIB.

Отскоро общността се вълнува от слухове, че Robinhood ще листне SHIB, което вероятно ще бъде друг катализатор за ралито.

Към момента на писане, меме валутата е нараснала с невероятните над 450% от началото на този месец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: