Етериум може да стигне до 180% увеличение

Етериум може да стигне до 180% увеличение

Втората по големина криптовалута – Етериум – не успя да публикува значителни скокове на цените през тази година, след като през януари 2018 г. достигна връх от около 1,300$.

Крипто анализаторът @CryptoMichNL смята, че цената на ETH показва някои бичи дивергенции, които бележат дъното на значителна подкрепа. Ако ETH извърши определени действия, като например изграждане на HL (по-високи дъна), е много вероятно да се покачи през Q1 следващата година. Анализаторът смята, че това би било страхотно начало за целия пазар на криптовалути през 2020 г. Графиката показва, че след HL в миналото, цената на ETH започва да нараства – и това винаги се случва през Q1 на годината.

На графиката, анализаторът посочва нивото от 360 долара като възможна цел, която ETH може да достигне през 2020 г. Експертният търговец и анализатор CryptoWolf изглежда е с бича нагласа за Етериум в следващата година. Въпреки че не предлага никакви прогнози за цената на ETH, той сподели следното: Мнозина са забелязали нарастващата екосистема на DeFi (задвижвана от ETH) тази година. Съоснователят на Етериум, Джоузеф Любин наскоро заяви, че около 650 милиона долара ETH вече е заключен в DeFi.

Уебсайтът на Defiprime описва DeFi последния начин: DeFi е движението, което използва децентрализирани мрежи, за да превърне старите финансови продукти в надеждни и прозрачни протоколи, които работят без посредници. Общността очаква тази екосистема да нарасне още повече през 2020 г., надявайки се, че това ще изпомпа цената на ETH.

Както бе съобщено по-рано, крипто търговец заяви, че втората по големина криптовалута ще удари $ 10,000 в рамките на следващия бичи пазар. Сега общността на Етериум води разгорещена дискусия относно това предсказвание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: