Ето какво предстои за крипто пазара според анализатор

Ето какво предстои за крипто пазара според анализатор

Псевдонимният анализатор Smart Contracter казва на своите последователи в Twitter, че е възможно Биткойн да се търгува в широк диапазон между 69,000 и 30,000 долара. Тъй като BTC не успява да преодолее горния край на диапазона, крипто стратегът твърди, че активът може да бъде на път към дългосрочната си подкрепа до около 30,000 долара.

“Ако предположим, че пробием юнските дъна отново, след като пробихме максимумите през април като част от по-голяма структура, която съсипва както бикове, така и мечки? Не бих го изключил. Също така, като странична бележка, поддържах възходящото си пристрастие твърде дълго и силно подцених сериозността и дълбочината на това падане. Ако се случи това, мисля, че всичко ще се случи много по-бързо от изобразеното. Не е начертано в мащаб. Просто съм слаб в чертането.”

Гледайки графиката на Smart Contracter, Биткойн изглежда отразява натрупването в обхват на индекса Dow Jones Industrial Average (DJI) между началото на 2000 г. и 2010 г. Ако сценарият на крипто стратега се изпълни, Биткойн може да се върне под 30,000 долара, преди да стартира параболично рали.

Smart Contracter също така отбелязва, че дълбоката корекция ще постави Биткойн в позиция да се издигне над $100,000. Към момента на писане, Биткойн се търгува на 48,350 долара.

Разглеждайки Етериум, крипто той казва, че сега е доста предпазлив относно водещата платформа за смарт договори, след като тя проби под диагоналната си подкрепа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: