Ето кой актив ще поведе възстановяването според Credible

Ето кой актив ще поведе възстановяването според Credible

Псевдонимният крипто стратег Credible каза на своите 275,300 последователи в Twitter в ново видео, че силното представяне на Етериум спрямо Биткойн (ETH/BTC) на фона на бруталната корекция е знак, че пазарите все още са бичи.

“Аз съм оптимист по отношение на Етериум, а също и като цяло, стига да поддържаме тази месечна подкрепа от 0.075 BTC (3,662 долара). Искам да ви покажа, момчета, на този огромен спад, който току-що видяхме, Етериум/Биткойн се държи прекрасно… Това е, когато алткойните поемат водеща роля, когато алткойните започнат да блестят. Ако това беше мечи пазар, Етериум/Биткойн нямаше да скача в момента, когато Биткойн се коригира. Щеше да падне много, много трудно. Мисля, че алтовете ще отскочат от този спад по-силно от Биткойн. Мисля, че по-точно Етериум ще го направи изключително добре.”

Към момента на писане на статията, ETH/BTC се търгува на 0.085 (4,082 долара). Поглеждайки към Биткойн (BTC), Credible също е оптимист по отношение на перспективите на флагманската криптовалута дори след епичен срив, при който тя падна от 52,000 долара до 43,500 долара за по-малко от 1 час.

Според крипто стратега, той вярва, че спада е сигнал за края на макрокоригираща фаза за BTC.

“Вярвам, че сега приключваме тази плоска корекция. Очакванията са, че ще поставим по-високо дъно над дъното от 30,000 долара и всичко над това е наред и мисля, че това е, което се случва в момента.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: