Идея за инвестиция в Polkadot

Идея за инвестиция в Polkadot

Аализаторът на TradingView, Trade_lab, нарече Polkadot един от най-обещаващите алткойни и обясни защо съвсем скоро цената му може да надхвърли 100 долара.

Polkadot (DOT) е протокол, който позволява на различни блокчейни да работят безпроблемно заедно. Цената на криптовалутата поднови най-високото си ниво от около 55 долара, като основното информационно събитие беше предложението да се разреши регистрацията на парачейн и краудзаеми, което беше одобрено от съвета на крипто монетата.

За сравнение можем да приведем примера с криптовалутата Solana (SOL), чиято цена се е увеличи почти 4 пъти за броени дни след актуализиране на максимума й, регистриран през май тази година.

Дневна графика на SOL/USDT Подобна история може да се повтори и с Polkadot, като целта ще е диапазона от 100-114 долара. Затова се счита, че този актив е един от най-обещаващите сред крипто монетите, сподели Trade_lab. Тази идея се подкрепя от общото отношение на участниците на крипто пазара по отношение на алткойна, чиято капитализация има тенденция да продължи възходящия си тренд. Междувременно доминирането на биткойн, напротив, има тенденция да намалява.

План за търговия: Закупуване на DOT на текущата цена; Stop loss – 39 долара; Take profit – диапазон 100-114 долара. Потенциалната загуба е малко над 20% от сумата на инвестицията при текущия курс на DOT от 50 долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: