Инвеститорите с дълбоки джобове купуват алткойн с ниска капитализация

Инвеститорите с дълбоки джобове купуват алткойн с ниска капитализация

Coinbase обяви тази седмица, че Render Token (RNDR) ще бъде наличен на нейната платформа от 2-ри февруари. Render стана петият най-купуван токен сред първите 1,000 най-големи притежатели на Етериум в четвъртък.

Най-богатите крипто инвеститори купиха средно 616 RNDR монети на стойност 2,171 долара за период от 24 часа.

Информацията от WhaleStats разкрива, че китовете натрупват крипто активите Decentraland (MANA), платформата за токени за ценни книжа Polymath (POLY), решението за мащабиране от 2-ри слой Polygon (MATIC), децентрализираната игрова вселена Axie Infinity (AXS), както и алткойна Curve DAO Token (CRV) за децентрализирани финанси (DeFi).

RNDR е естественият крипто актив на Render Network, първата базирана на блокчейн peer-to-peer мрежа за GPU изобразяване и 3D пазар, който има за цел да направи създаването на 3D съдържание от висок клас по-достъпно.

Coinbase каза за токена:

Използвайки мрежата за визуализиране, операторите на възли могат да изберат да осигурят приходи от своите неактивни графични процесори чрез обработка на рендери в замяна на Render Tokens (RNDR). След това RNDR може да се използва в мрежата за изобразяване на 3D съдържание или да бъде разменен за други криптовалути, за да се плащат оперативни разходи.

Render се повиши до 4.08 долара след листинга на Coinbase, но оттогава се отдръпна.

Към момента на писане, токенът се търгува на 3.40 долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: