Китовете се насочват към този мета токен

Китовете се насочват към този мета токен

Токен, захранващ метавселена, се противопостави на скорошното оттегляне на крипто пазара поради активност на китове.

Според уебсайта за наблюдение на крипто китове WhaleStats, токена GALA сега е третата най-купувана криптовалута от китовете, след само Етериум и Tether през последните 24 часа.

GALA е базиран на блокчейн протокол за игри, който дава способността на потребителите да участват в разработването на играта, като им позволява да притежават своите артикули в играта като незаменими токени (NFT). Цената му се покачи от скорошното дъно от 0.450 до 0.556 долара, което е увеличение от 23%. Оттогава GALA се стабилизира и в момента се търгува на 0.512 долара .

Според сайта за статистика, се оказва, че средно китовете закупуват 102,199 GALA за 53,556 долара, което го прави по-популярна инвестиция от други популярни метавселенски токени като Decentraland и Sandbox.

WhaleStats също така установява, че средният кит притежава малко под милион GALA токени, на стойност около 479,900 долара към момента на писане, което го прави 6-тия най-държан крипто актив от китовете.

Въпреки неотдавнашното покачване на цените, GALA все още е под най-високото си ниво от ноември, при което токенът скочи от 0.082 до 0.743 долара, което е зашеметяващо увеличение от 800%!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: