Кога ще приключи бичия пазар според Уили Ву

Кога ще приключи бичия пазар според Уили Ву

В ново интервю с Престън Пиш за ‘Bitcoin Fundamentals’, Ву каза, че дългосрочните притежатели на BTC са много по-богати, отколкото в предишни бичи цикли, което е добре за кралската криптовалута, която продължава напред.

Анализаторът сподели, че нова порода инвеститори с висока нетна стойност, които държат в дългосрочен план, оказва значителен натиск за купуване при Биткойн.

“От четвъртото тримесечие на миналата година видяхме, че последното поколение от тези дългосрочни притежатели започва да разпродава. И тези нови момчета дойдоха да купуват. Те бяха купувачи с висока нетна стойност. Те бяха семейни офиси, хора с висока нетна стойност, които купуваха значителни суми, като експозиция от 1 милион долара наведнъж. Така че те не бяха на дребно, а купуваха, купуваха и купуваха.”

Ву твърди, че новата вълна от Биткойн инвеститори вече се считат за дългосрочни притежатели и те ще осигурят необходимата инерция, за да избутат BTC над границата от 100000 долара.

“Сега сме в този момент, когато всички нови момчета, които купиха през първата половина на тази година, вече са дългосрочни притежатели и са в пика. Те осигуряват заключването, което е необходимо, за да ни вкарат в шестцифрени стойности.”

Анализаторът потвърди, че това, което вижда във веригата, сочи към удължен цикъл с потенциално оставаща още една година.

“Напълно сигурен съм, че ще надхвърлим шестцифрени стойности в Биткойн през следващите шест месеца. Какво остава, още 50% изкачване? Мисля, че ще направим това почти със сигурност през следващите шест месеца. Вероятно много по-рано, може да стане след месец-два, или седмица-две, както вървят нещата. Това е показател с висока надеждност, така че сме се насочили към бичи пазар през следващите шест месеца или дори повече. Може да продължи още една година. Така че е много добър момент за натрупване. Току-що излизаме от тази фаза на повторно натрупване, можем да видим това във веригата много ясно, докато направихме този спад, това беше натрупване, не беше мечи пазар.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: