Коина kokoswap скочи със 71,000% за 24 часа

Коина kokoswap скочи със 71,000% за 24 часа

Kokoswap, малко известна криптовалута, се покачи от 0.01005 долара до над 7 долара само за 24 часа преди 5 дни, като се увеличи с невероятните 71,000%, показват данните от CoinMarketCap.

Kokoswap, който има пазарна капитализация от над 2 милиарда долара, в момента се търгува около $7.60. Криптовалутата беше много нестабилна през последната седмица, правейки огромни колебания в цените.

На 8-ми ноември Kokoswap падна от 6.00 долара на 0.01017 долара, падайки с близо 60,000%.

Манията по криптовалутите сред инвеститорите нараства всеки ден, като все повече и повече хора осъзнават нейната надеждност и издръжливост.

Последните 2 години бяха плюс за общността на криптовалутите. Въпреки това, от началото на годината, някои сравнително нови концепции в крипто пространството изглежда се появиха и доминираха на сцената със своите доходоносни функции.

KokoSwap е уникална децентрализирана платформа, която съчетава NFT сделки с блокчейн игри, за да предложи безпроблемно изживяване на потребителите. Той се захранва от токена KOKO. Платформата предлага възможност за търговия, инвестиране, печалба, игра и печалба чрез ключови функции като NFT, платформа за залагане (стейкинг) и NFT игри.

KokoSwap е спонсорирал различни NFT събития и е помогнал на няколко известни артисти да пуснат своите NFT колекции, достъпни на пазара само с покани. Освен NFT пазара, NFT игрите на KokoSwap са инструмент за печелене на токени KOKO и генериране на пасивни източници на доход чрез залагане на цифрови активи като Етериум и KOKO. KokoSwap наскоро завърши процеса на мигриране на своята платформа за стейкинг от Етериум към Binance Smart Chain. Въпреки че Етериум е популярен през последните години, неговите проблеми със задръстванията и високите такси за газ доведоха до постепенно изместване от мрежата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: