Конкурент на Етериум може да експлодира с 500%

Конкурент на Етериум може да експлодира с 500%

Крипто анализатора ‘Guy’ казва на своите абонати в YouTube, че Solana потенциално може да удари „изключително възходяща цел, която граничи с фантазия“.

Платформата за смарт договори Solana в момента е петият по пазарна капитализация крипто актив. Това е блокчейн, фокусиран върху мащабируемостта, като същевременно остава сигурен и децентрализиран. SOL, се използва за плащане на транзакции в мрежата и при управлението на мрежата. Към момента на писане, SOL се търгува на 176 долара.

Водещият казва, че последните новини за Solana са добри за бъдещето на проекта, включително пускането на портфейла Solana Phantom, множество кръгове за набиране на средства и стартирането на Grayscale Solana Trust миналата седмица.

„Мина само около седмица, а Grayscale Solana Trust вече има 10 милиона долара активи под управление.“

Guy дори казва, че скоро Solana може да достигне 1,000 долара, което е почти 5 пъти повече от текущата му стойност. Въпреки това, прогнозата идва с някои предупреждения.

„Ако приемем, че Биткойн достигне 100,000 долара, а Етериум достигне 10,000 долара, както очакват много хора, това може да даде на Solana достатъчно място за раздвижване, за да достигне 1,000 долара. Но ще отбележа, че това е изключително бича цел, която граничи с фантазия.“

Въпреки че водещият твърди, че тази цел може да е твърде оптимистична, той все още е има високи очаквания за Solana в краткосрочен план.

„SOL изглежда е на път да направи бичи флаг месечната графика и, ако моите измервания са правилни, можем да видим 290 до 300 долара SOL през следващите два месеца.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: