Марк Кюбан разкрива в кои алткоини инвестира пари

Марк Кюбан разкрива в кои алткоини инвестира пари

Инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е KLIMA. Klima DAO е проект, предназначен да даде възможност на потребителите да участват на пазара на въглеродни емисии чрез своя токен KLIMA. Според уебсайта на проекта един KLIMA е подкрепен от поне един тон токенизирани верифицирани въглеродни квоти, заключени в хазната на протокола.

По-нататък Кюбан разказва за сложния процес, свързан с опитите за придобиване на въглеродни кредити, като отбелязва, че е чувствително по-лесно да се купуват KLIMA токени, отколкото въглеродни кредити. В списъка на инвеститорите е и Blocto, (BLT), чиято основна цел е да опрости взаимодействието с блокчейн приложения в различни блокчейн мрежи както за разработчиците, така и за обикновените потребители.

Друг алткойн в списъка на Кубан е Injective (INJ) – децентрализирана борса, която предлага маржин търговия, деривати и други услуги на обширна междуверижна платформа. Все още харесвам Injective. Все още смятам, че безсрочните договори имат реална възможност. Това не е лесен бизнес, но те имат шанс.

Кюбан също така е запален по Alethea Artificial Liquid Intelligence Token (ALI). ALI има за цел да внесе научнофантастични визуализации и концепции в метавселената чрез уникалното си предложение за интелигентни NFT, наричана iNFT, която може да бъде обучавана, за да повишава нивото си на интелигентност. Ако можете да започнете да интегрирате ИИ в NFT, способни да създадат „виртуални хора“, които имат различни свойства

Инвеститорът казва, че също така следи Ocean Protocol (OCEAN), който се стреми да обобщава и монетизира потребителски данни. OCEAN пакетира данни, за купуването и препродаването им, така че да има постоянни възнаграждения за хората, които създават данните. Всъщност те не са се справили толкова добре, колкото ми се искаше, но това е концепцията казвай той на своите последователи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: