Можете да се насочите в момента към тези алткоини

Можете да се насочите в момента към тези алткоини

Мениджърът на цифровите активи на CoinShares каза, че седмицата на крипто пазарите ще види най-големия приток на институционалния капитал, регистриран някога. Те споделиха следното:

“Продуктите за инвестиции в цифрови активи отчитат приток миналата седмица на обща стойност 1.47 милиарда долара, най-големият регистриран със значителен марж. Предишният седмичен рекорд беше отбелязан по-рано тази година през февруари с приток от общо 640 милиона долара. Входящите потоци от началото на годината до момента вече възлизат на $8 милиарда, което далеч надхвърля рекорда през 2020 г. от $6.7 милиарда.”

CoinShares казва, че Биткойн (BTC) представлява преобладаващото мнозинство от средствата на фона на положителните настроения, произтичащи от стартирането на новия борсово търгуван фонд ProShares.

“Биткойн отчете 99% от входящите потоци на обща стойност 1.45 милиарда долара миналата седмица. Рекордните входящи потоци са пряк резултат от това, че Комисията за ценни книжа и борси на САЩ [SEC] позволи на Биткойн ETF да инвестира във фючърси и последващото листване на два Биткойн инвестиционни продукта с приток на обща стойност $1.24 милиарда.

Притоци в Биткойн продукти бяха наблюдавани и в други региони на обща стойност $138 милиона, въпреки че имаше доказателства за прибиране на печалби, като някои по-стари инвестиционни продукти виждаха изходящи потоци.” Разглеждайки алткойните, мениджърът на активи сподели, че най-забележителните монети, които виждат потоци, са платформите за интелигентни договори Solana (SOL) и Cardano (ADA), както и BNB токена на Binance.

Solana и Cardano отчетоха съответно 8.1 и 5.3 милиона долара входящи потоци, докато BNB регистрира 1.3 милиона долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: