Невероятно големи количества Биткоин се местят от Binance

Невероятно големи количества Биткоин се местят от Binance

Според данните на CryptoQuant, борсата за криптовалути Binance отново се сблъска с огромен отлив на средства или по-конкретно 38,246 BTC, което докара общият баланс до близо 500,000 BTC.

Вътрешно преразпределение на средствата Преди това Binance.US се сблъска с голям бъг, който доведе до така наречен „слипидж“ – разликата между очакваната цена на сделката и действителното изпълнение на поръчка. Всеки път, когато книгата с поръчки на пазара е твърде тънка и борсата не може да осигури достатъчно ликвидност, волатилността на актива има тенденция да нараства експоненциално, което води до огромни изменения в стойността.

Поради появилата се грешка, цената на Биткойн на Binance.US падна до $8,000, като множество поръчки за покупка са били изпълнени по пътя надолу.

За да осигури повече ликвидност на пазара на Binance.US, основната платформа можеше да премести част от средствата си към американското си подразделение, които се отчитат от блокчейн показатели като „изходящи потоци“.

Тъй като Биткойн преминава през предишния ATH и обемите на търговия остават стабилни, някои търговци и инвеститори избират да преместят средствата си далеч от борсите и да ги държат в портфейлите си.

Според показателите за обем не е налице значителен натиск от страна на продавачите на централизирани борси, както и необичайни търговски дейности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: