Печалбите в бичия пазар тепърва предстоят

Печалбите в бичия пазар тепърва предстоят

Макроинвеститорът и бивш изпълнителен директор на Goldman Sachs Раул Пал каза, че Биткойн и крипто са на прага да се насочат към нови върхове.

“Ние сме [на ръба] на най-добрата част от целия цикъл. Цената ще се покачи. Хвърлихме целия FUD (страх, несигурност и съмнение) по [пазара] през лятото. Това беше корекцията от 50%. По принцип пазарът се търгува странично във волатилен диапазон от март за Биткойн и май за останалата част от пазара. Това е идеята. Ако погледнете всички цикли след халвинг, това тримесечие е мястото, където се правят всички игри.”

Пал също казва, че търси основен катализатор, който може да издигне крипто пазарите до по-големи висоти през следващата година.

„Големият фактор, за който хората трябва да мислят, е как институциите разпределят. [Те разпределят] тримесечно и годишно. Така че ще видим в този бичи пазар как всички, които все още не са инвестирали или искат да увеличат разпределението си, влизат. И като цяло всеки с нови блестящи печалби и загуби. Хедж фондовете също ще разпределят. Мисля, че януари, февруари и март са с много висок потенциал. Това може да продължи до юни.“

Изпълнителният директор на Real Vision добавя, че следи графиката TOTAL, която проследява оценката на всички крипто активи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: