Прогноза за Litecoin (LTC)

Прогноза за Litecoin (LTC)

Една от най-големите криптовалути по отношение на пазарната популярност в момента изостава от активи като меме токените, които са генерирани от нищото. Въпреки това, има упоритост, свързана с LTC, която по някакъв начин позволи на дигиталният актив да остане релевантен. Докато такива като Bitcoin Cash, Биткойн SV и Monero са загубили значително сцепление, Litecoin все още показва признаци, че има още място за възход. Към момента на публикуване, индикаторът за ‘резервираност към риска’ (RR) изглежда подсказва, че инвеститорите все още са уверени в LTC. Всъщност RR остана по-висок от средното, наблюдавано през последните няколко години. Нещо повече, стойността му се повиши, докато стойността на LTC се консолидира. Високото доверие, индикирано от RR, докато цената изглеждаше ниска, означава, че LTC все още притежава атрактивно съотношение риск/възнаграждение от инвестиционна гледна точка. Що се отнася до активността, може да се наблюдава подобен модел. Докато цената бавно се покачва през последния месец, броят на активните адреси леко намаля. Това обикновено е меча дивергенция, но фактът, че броят на транзакциите почти съвпада с пика, установен през 2017 г., е признак за потенциален възход. На 4-ти януари 2018 г. броят на потвърдените транзакции на LTC достигна 166,000. И на 4-ти септември 2021 г. броят се приближи до 161,000.

В исторически план Лайткойн (LTC) е един от онези активи, които повтарят предишните си модели. Ако случаят е такъв, притежателите на LTC ще се зарадват на настоящите му перспективи. Настоящата консолидация на седмичната графика е силно подобна на акумулацията, която се случи през третото тримесечие на 2017 г.

Индексът на относителната сила или RSI също изглеждаше показателен за подобна посока. Като се има предвид съществуващия възходящ натиск, проява на скок на цената като през 2017 г. ще тласне LTC над 1,500 долара.

Съвсем наскоро Commonwealth Bank of Australia обяви, че потребителите вече ще имат достъп да купуват, продават и държат LTC в потребителското приложение на банката. Тъй като популярността на криптовалутата не изглежда да изчезва, може да очакваме възход през следващите месеци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: