Раул Пал разкрива по-голямата част от своето крипто портфолио

Раул Пал разкрива по-голямата част от своето крипто портфолио

Главният изпълнителен директор на Real Vision Раул Пал разкрива по-голямата част от своето крипто портфолио.

В ново интервю за Thinking Crypto, бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs казва, че първоначално е започнал да инвестира в Биткойн, след което е преместил по-голямата част от своя BTC в Етериум.

По-късно той добави към портфолиото си и платформата за смарт договори Solana. В интервю миналата седмица главният изпълнителен директор на Real Vision отбеляза, че 82% от портфолиото му е в Етериум. Той заяви в интервюто, че един от по-малките крипто активи, които притежава, е видял толкова значителен скок в цената, че се е превърнал във втория му по големина холдинг.

“Това, което е завладяващо, е 2-то ми по големина притежание сега, втори след Етериум, е Sandbox който се увеличи 20 пъти през последния месец и половина, което е лудост. Искам да кажа, че не бих заел тази позиция, втората по големина позиция в Sandbox, но това е мястото, където е, и за момента няма да ребалансирам.”

SAND е базиран на Етериум виртуален свят, който позволява на феновете на видеоигрите да създават, притежават и осигуряват приходи от своите игрови изживявания. Родният токен на проекта, SAND, се използва за прехвърляне на стойност, защита на мрежата и управление на протокола.

Също така споменава, че е заложил на децентрализирания виртуален свят Decentraland (MANA). Родният токен на Decentraland, MANA, се използва като средство за обмен. Главният изпълнителен директор на Real Vision казва, че е заложил и на няколко проекта за децентрализирано финансиране (DeFi), включително протокола за отпускане на заеми Aave (AAVE), децентрализираната борса Uniswap (UNI) и платформата за смарт договори Polkadot (DOT).

Пал отбелязва, че е направил няколко залога на социални токени, включително Chiliz и Rally. Chiliz (CHZ) е платформа за токенизиране на спортове и електронни спортове с цел насърчаване на ангажираността на феновете. Rally (RLY) е децентрализирана мрежа, която позволява на създателите и марките да си осигуряват приходи от съдържанието си и да предлагат ползи за общността. В интервюто също твърди, че притежава XRP, цитирайки делото на Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) срещу компанията за плащания Ripple като основен фактор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: