Сега ли е момента да се купува Bitcoin?

Сега ли е момента да се купува Bitcoin?

Данните от блокчейна показват, че съотношението купува и продава на Биткойн сега светва сигнал за купуване, докато цената на криптовалутата започва да се покачва.

Както е пояснено от анализатор в публикацията на CryptoQuant, показателите за коефициента на купуване и продажба могат да се използват за намиране на места за влизане и излизане на пазара.

„Обемът на купуване на Биткойни“ е индикатор, който измерва обема на поръчките за покупка, изпълнени при постоянните суапове. По подобен начин обемът на продажби измерва броя на поръчките за продажба.

„Коефициентът на покупка на тейкъри“ се дефинира като съотношението между обема на покупка и общия обем на постоянните суапове. Когато стойността на коефициента на купуване се повиши, това означава, че купувачите в момента са готови да купуват монети на по-висока цена. Такава тенденция показва, че натискът за купуване в момента е по-силен от натиска за продажба. От друга страна, повишаването на съотношението на продажбите на тейкъри би означавало промяна към по-низходящи настроения на пазара.

Изглежда, че стойността на коефициента на купуване току-що премина границата от 0.52, което предполага, че сега може да бъде идеална възможност за покупка на Биткойн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: