Силен пробив за тези три коина според анализатор

Силен пробив за тези три коина според анализатор

Крипто стратегът Altcoin Sherpa казва на своите 165,100 последователи в Twitter, че Fantom, силно мащабируем блокчейн за предприятия, може да пробие масивна зона на съпротива над $3.0 по пътя към нов рекорд за всички времена.

“Това скоро ще пробие. Не знам кога и как, но според мен това е бичи флаг. Твърде силни основи в момента… $3.50 са следващите според мен. Страхотна монета.”

Към момента на писане FTM се коригира до 2.87 долара, като падна с почти 11% за последните 24 часа.

Следва Solana (SOL), блокчейн, фокусиран върху това да бъде мащабируем, като същевременно остава до голяма степен сигурен и децентрализиран. Altcoin Sherpa казва, че SOL изглежда готов да стартира възход, след като задържа ключова зона на подкрепа.

“SOL: изглежда, че тази текуща област беше подкрепа. Има смисъл, като се има предвид, че това е 200-дневната експоненциална пълзяща средна и последната област на истинска консолидация през септември. Очаква се поне по-нисък връх до около 170 долара.”

Друга монета в списъка на Altcoin Sherpa е Harmony (ONE), блокчейн, фокусиран върху захранването на децентрализирана икономика.

Според анализатора, Harmony е на една съпротива разстояние от нарастването до нов връх за всички времена.

“Лично на мен нивата ми изглеждат доста чисти. Просто изчисти едно ниво на съпротива и отива към нови върхове за всички времена. Аз лично бих изчакал, докато това се понижи още малко, преди да купя, но изглежда много, много силно.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: