Топ алткоините за ноември според Ларк Дейвис

Топ алткоините за ноември според Ларк Дейвис

Популярният крипто търговец Ларк Дейвис изброи 5 алткойна, които според него могат да направят огромни печалби. Дейвис каза на своите абонати в YouTube, че разглежда EGLD, актива на високопроизводителния блокчейн проект Elrond. Анализаторът цитира новината, че децентрализираната борса на Elrond Maiar (DEX) стартира следващия месец.

“Elrond е в общи линии Етериум 2.0. Но сега има цялата красива технология и това е монета, която просто продължава да привлича вниманието и да разраства общността, и те са на ръба да пуснат технологията си и всъщност да имат DeFi екосистема (децентрализирани финанси) и екосистема с токени и стартови площадки…”

Според него, Maiar DEX сигнализира за началото на добра DeFi екосистема за Elrond.

Следващият в списъка на Дейвис е DOT, токена за оперативно съвместимия блокчейн Polkadot. Търговецът посочва факта, че аукционите на парачейни на Polkadot са планирани да започнат на 11-ти ноември.

“Ще видим много пари да се вливат в тези аукциони на парачейн.” Аукционите на парачейн позволяват на участниците да подават оферти за проект, който желаят да подкрепят, за да си осигурят един от ограничения брой слотове за парачейн на Polkadot. Дейвис също следи отблизо MOVR, токена на протокола за смарт договори Moon River Network. Анализаторът казва, че зад проекта стои “невероятно голяма общност”.

Той също така отбеляза, че автоматизираният маркет мейкър SushiSwap е на път да бъде интегриран с Moonriver.

“Започваме да виждаме много DeFi протоколи и подобни неща, които се присъединяват към Moonriver. Така че това е в общи линии Етериум, но на Kusama… с изключение на това, че все още не е дори на пазарна капитализация от 1 милиард долара. Помислете колко е лудо това.“

Следващият коин е WILD, естественият токен за Wilder World, децентрализиран проект за метавселена, изграден на Етериум.

“Това нещо, казвам ви – ще има пазарна капитализация от 1 милиард долара потенциална пазарна капитализация, когато всъщност погледнете графиката и метавселената и това, което се изгражда тук. Много добре изглежда.”

Последната монета, която разгледа е LUNA. Токена на платформата за смарт договори Terra. Анализаторът прогнозира, че LUNA ще нарасне до над 100 долара, позовавайки се на съобщения, че над 160 проекта ще стартират на Terra в близко бъдеще.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: