Трейдър посочи токени които ще „експлоадират“

Трейдър посочи токени които ще „експлоадират“

Известният трейдър Майкъл ван де Попе посочи 3 алткойна, които според него са готови да се покачат бързо през текущия месец.

В близко бъдеще Polkadot, Chainlink и Curve Finance ще могат да покажат висока възвръщаемост, твърди трейдъра.

Polkadot (DOT) – Mомента токенът Polkadot е във възходящ тренд, в рамките на който алткойнът може да поскъпне поне до 60 долара (увеличение от 34% спрямо текущите нива), прогнозира Ван де Попе. Според него криптовалутата е в етап на натрупване, след което ще може да поднови историческия си максимум. На 1 ноември монетата се търгува за 44,7 долара. През деня тя поскъпна със 7%, а капитализацията й нарасна до 46,7 милиарда долара, според CoinGecko. Месечният ръст беше 40%. Токенът постави рекорден връх в средата на май на 49,32 долара. Polkadot е вътрешен токен на едноименния проект, който има за цел да създаде децентрализирания интернет на бъдещето (Web 3.0). Той е оперативно съвместим с други блокчейни и позволява създаването на интелигентни договори.

Curve Finance (CRV) От почти една година Curve Finance се търгува в тесен диапазон от 2,1 до 5,1 долара, отбеляза анализаторът. Според него през следващите седмици тя може да излезе от този диапазон и да покаже импулсен растеж. Най-близката цел в рамките на възходящото движение за монетата е в района на 13,2 долара (покачване на цената с 300% от текущите нива), сигурен е търговецът. На 1 ноември CRV се търгува на $4,4, а капитализацията му е $1,7 млрд. През деня алткойнът падна в цената с 2%, ръст през месеца – 75%. Curve Finance е децентрализирана търговска платформа за обмен на криптовалути и стейблкойни. Борсата издаде свои собствени токени за управление, които позволяват на притежателите да участват в разработването на проекта.

Chainlink (LINK) В близко бъдеще Chainlink може да покаже висока доходност, тъй като алткойнът е претърпял дълбока корекция през последните шест месеца, каза Ван де Попе. Според трейдъра, монетата е способна на импулсен растеж в съответствие с текущата възходяща тенденция на биткойн и огромната популярност на пространството за децентрализирани финанси (DeFi). На 1 ноември LINK се търгува за 30,4 долара, а капитализацията му е 14,1 млрд долара. В течение на деня криптовалутата поскъпна с почти 4%, през месеца стойността й е нараснала с 16%. Тя постави рекорден връх в началото на май на 52,7 долара. Chainlink е първата мрежа от децентрализирани оракули между блокчейн и интелигентни договори. Сред партньорите й е платежната система Swift. Също така монетата е в портфолиото на инвестиционния фонд Grayscale.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: