Цената на Harmony (ONE) очаква мащабно рали преди края на 2021г.

Цената на Harmony (ONE) очаква мащабно рали преди края на 2021г.

Токенът Harmony One е нараснал с 20 процента през последните 7 дни и в момента се търгува на 0,31 долара към момента на писане на тази статия. Стойността на токена също нараства в резултат на последните подобрения в мрежата, разкрити от екипа за разработка. Harmony заяви в Twitter на 22 ноември, че благодарение на скорошна актуализация, нейният блокчейн вече може да обработва повече от четири пъти повече потребителска активност. Новината повиши стойността на токена One и тенденцията се запази в търговията във вторник.

В туит днес Harmony предостави актуализация на своя проект за мост с биткойн, заявявайки, че е фина настройка със своята договорена одиторска фирма и че одиторската фирма ще проучва нови опции за проекта. Един конкурент на Ethereum със средна капитализация, според домакина на популярния крипто канал Coin Bureau, може да се повиши преди края на годината.

Кралят на криптовалутите за интелигентни договори? Гай, експерт в YouTube, каза на своите 1,66 милиона абонати, че протоколът Harmony (ONE) от леър 2 може да бъде „единствената“ монета, която да управлява всички тях в ново видео.

Harmony е блокчейн, който има за цел да помогне на потребителите да създадат пазари както за заменими, така и за незаменими цифрови активи, за да подхранва децентрализираните икономики. Гай сравнява идеята с Ethereum 2.0 и набляга на бързата скорост на мрежата.

„Harmony изглежда като Ethereum 2.0 под пара. Това е така, защото Harmony използва виртуалната машина Ethereum (EVM) за интелигентни договори и използва разчленен блокчейн за доказване на залог, състоящ се от четири фрагмента. Всеки шард може да обработва до 500 транзакции в секунда, което означава, че Harmony в момента може да обработва около 2000 транзакции в секунда, с крайност на транзакцията от 2 секунди.

Известният анализатор обяснява и защо монетата ONE на Harmony е дефлационна.

ONE монетата се използва за такси за управление и транзакции в допълнение към залагането. Когато става въпрос за такси за транзакции в блокчейна Harmony, всички ONE монети, използвани за плащане на такси за транзакции, се изгарят. ONE, от друга страна, не е дефлационен. Това е така, защото всяка година се произвежда фиксирана сума от 441 милиона ONE монети и изгарянето на таксата за транзакция на ONE монета е предназначено да изгори само ONE монети, които биха били отсечени в противен случай.

Въпреки тежката битка на Harmony за надмощие на платформата за смарт договори, Гай вярва, че Harmony ONE има потенциала да се превърне в „топ претендент“ в категорията в бъдеще.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: