Цената на LINK представя възможмост за покупка

Цената на LINK представя възможмост за покупка

-Цената на Chainlink стана свидетел на разпродажба след създаване на местен връх на 23,31 долара.

-Полученият спад вероятно ще събори LINK до 19,03 долара, предоставяйки на ловците на изгодни сделки възможност за натрупване.

-Разбивка на най-ниския диапазон от 17,23 долара ще обезсили възходящата линия.

Цената на Chainlink се готви за движение по-ниско, тъй като нейният възходящ импулс започва да намалява. Този низходящ тренд, макар и низходящ в краткосрочен план, ще предостави на инвеститорите възможност да натрупват LINK с отстъпка. Това също така ще им позволи да се позиционират за бързо изкачване, за да зададат по-високи върхове. Цената на Chainlink изглежда готова за повече печалби. Цената на Chainlink се повиши с 35% между 6 декември и 8 декември, за да постави връх от 23,31 долара. Това изкачване се сблъска с изтощение в края на възхода, което води до странично движение, което в момента се срива по-ниско.

Досега LINK е спаднал с 5,3% и според външния вид тепърва предстои още. Нивото на корекция от 50% при 20,27 долара е първото ниво на подкрепа, което токенът на Oracle ще срещне. Но участниците на пазара могат да очакват цената на Chainlink да отскочи от нивото на корекция от 70,5% при 19,03 долара. Обръщането тук вероятно ще подтикне LINK да се справи с високото ниво от 23,31 долара. Премахването на това препятствие ще отвори пътя за цената на Chainlink да поеме следващата бариера за съпротива при 25,62 долара. Това увеличение от 19,03 долара до 25,62 долара би представлявало 35% изкачване. Въпреки че е вероятно продължаване на ралито над 25,62 долара за цената на Chainlink, инвеститорите трябва да бъдат внимателни след този момент, особено като се има предвид нестабилния характер на пазара на криптовалути.

Независимо от възходящата перспектива, ако цената на Chainlink не успее да се задържи над нивото на корекция от 79% при 18,51 долара, има голяма вероятност токенът на Oracle, да тества отново най-ниския диапазон от 17,23 долара.

Ако LINK създаде по-ниско дъно под тази бариера, това ще обезсили възходящата теза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: