Цената на SAND расте. Какво да очакваме?

Цената на SAND расте. Какво да очакваме?

Токенът SAND показва признаци на огромно рали, като нови по-високи върхове се задават един след друг.

След драматичен пробив от последния връх от 4,6 долара на 22 ноември, тази криптовалута даде още една възможност за влизане на крипто търговците. Токенът се набира още веднъж, за да предизвика по-високите нива на графиката. Към момента на писане той се търгува на 8,15 долара.

Той се е увеличил с над 50% през последните 24 часа. Печалбите на токена за година възлизат на над 15 500 процента, увеличавайки пазарната му оценка до малко над 5 милиарда долара. В резултат на това токенът сега е 41-вата по големина монета в крипто сектора.

В изявление блокчейн стартъпът заяви, че до 5000 произволни геймъри ще бъдат избрани да получат до 1000 SAND (равни на 5,540 долара) и три незаменими токена (NFT) за прекарване на време във всичките 18 виртуални преживявания в Sandbox.

Съществува и възможност за бъдещо сътрудничество между Sandbox и Adidas, най-голямата компания за спортни стоки в света. В резултат на това имаше вълна от покупки на SAND спот пазари, което доведе до печалби от над 40% и 37% спрямо биткойн (BTC) и щатския долар, съответно, през предходните 24 часа.

Сега SAND може да влезе в капана на биковете, въпреки всички тези солидни основи. Това се дължи на факта, че ценовата му тенденция се отклонява значително от индекса на относителната сила (RSI).

Какво да очакваме от SAND?

От всички признаци и особено предвид факта, че SAND създава възходяща дивергенция от началото на ноември, това е силен намек, че възходящият импулс по-скоро ще се забави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: