Enjin Coin на 4.42 долара след печалба от 21% – Как да купя ENJ

Enjin Coin на 4.42 долара след печалба от 21% – Как да купя ENJ

Enjin Coin беше на възходящо рали през последните няколко седмици и печалбите, които постигна през това време, позволиха на монетата да тласне към нови върхове за всички времена. Монетата вече достигна най-високата си стойност за всички времена от 4.46 долара след 24-часовото възходящо рали. Ако монетата успее да продължи с възходящото рали, тя ще тласне към следващата цел от 4.50 долара.

Това също ще бъде най-високото ниво за всички времена и ако подкрепата на пазара продължи да расте по-силна, монетата може да продължи да прави повече печалби и да пробие важни нива на съпротива. Може да се случи и обратното, когато ENJ ще се насочи към по-ниски нива на съпротивление. В този случай монетата ще тества по-ниската подкрепа от 4.25 долара и докато това може да предизвика натиск при продажбата, може да има спад-купуване, ако монетата падне под нивото на подкрепа от 4 долара.

Печалбите, постигнати от ENJ, идват, след като мрежата обяви, че ще се впусне в метавселената чрез новостартираната мрежа Efinity. Мрежата Efinity ще даде на мрежата Enjin двигателя, от който се нуждае, за да пусне предложения в метавселената.

Метавселената в момента е тема от интерес на пазара и с това развитие ENJ може да продължи да вижда повече печалби.

Къде да купя ENJ?

Ако искате да закупите токени ENJ, можете да създадете акаунт за обмен на криптовалута в борсата за крипто валути gateio тук. Gate е една от водещите платформи за обмен и се предлага с широка гама от криптовалути и търговски двойки. При регистрация от тук вие ще получите 10% кешбек на депозираната от Вас сума.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: