MANA)достига нов връх поради манията метавселена

MANA)достига нов връх поради манията метавселена

Токените, свързани с метавселената, продължават да водят пазара: MANA на Decentraland е сред тези, които растат въпреки спада на цените сред водещите криптовалути.

MANA набира сила, след като проби рекордните нива. Тъй като интересът към света на виртуалната реалност се засилва, натискът от страна на купувачите се увеличава. Decentraland тръгва нагоре и отново влезе в режим на откриване на цените, след като направи нов най-висок връх от 5.48 долара, според данни от CoinMarketCap, което е ръст от близо 30% през последните 24 часа.

Няколко токена на тема метавселена започнаха да доминират на пазара на криптовалути след съобщението на Марк Зъкърбърг през октомври, че Facebook ще ребрандира в Meta в опит да „даде живот на метавселената“.

SAND на Sandbox и ENJ на Enjin Coin се повишиха с повече от 20% през последните 24 часа, докато двете водещи криптовалути, Биткойн и Етериум, все още се борят да се възстановят от скорошния спад. Сега MANA изглежда е готова да последва примера и да се възползва от нарастващия интерес към метавселената. 24-тата по пазарна капитализация криптовалута изглежда е във възход, след като издържа едномесечен период на консолидация.

Мудното ценово движение, което започна в края на октомври, доведе до образуване на възходящ триъгълник на шестчасовата графика. По-нататъшният натиск за купуване може да тласне MANA към 7 долара. Оптимистичната цел се определя чрез измерване на височината на оста y на триъгълника и добавяне на това разстояние нагоре от точката на пробив. Тъй като Decentraland се търгува на постоянно високо ниво, няма значителни пречки, които да му попречат да постигне своя възходящ потенциал. И все пак индикаторът за корекция на Фибоначи, измерен от най-високото ниво от 31-ви октомври от 44.2 до дъното от 10-ти ноември от 2.15 долара, предполага няколко ценови точки, които могат да насърчат вземане на печалба.

Възходящата тенденция на MANA може да бъде забавена от нивото на корекция на Фибоначи от 161.8% при 5.50 долара и нивото на фиб корекция от 200% при 6.25 долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: