Shiba Inu (SHIB) съвсем скоро може да е листната в Robinhood

Shiba Inu (SHIB) съвсем скоро може да е листната в Robinhood

Покачването на цената на Shiba Inu (SHIB) привлече голямо внимание през октомври, докато общността зад криптото се мобилизира, за да подкрепи инерцията. След впечатляващото рали търсенето на листването на Shiba Inu към популярната платформа за инвестиции се засилва, като хиляди инвеститори се обръщат към Robinhood да изброят алткойна.

Привържениците на SHIB подписват петиция на Change.org, призовавайки търговската платформа Robinhood да изброи популярната криптовалута за търговия. “Нека насърчим Robinhood да бъде първият традиционен брокер, който да се качи на този влак”, пише в петицията.

Shiba Inu наскоро надхвърли 730,000 притежатели, според платформата Etherscan, и въпреки че броят им непрекъснато се увеличава, листингът на Robinhood ще му даде значителен тласък. Силна потребителска база “230,000 подписа и все още се трупат. Честито момчета. Направихте го. Webull [вече листна Shib].

Всички индикации са, че Robinhood скоро ще последва”, написа Тристан Люк, който започна петицията, в актуализацията за тази седмица. Петицията наскоро надхвърли 259,000 одобрения и продължава да се насочва към 300,000. Официалният акаунт в Twitter на токена наскоро надхвърли един милион последователи и продължава да трупа нови фенове, тъй като проектът продължава да се разраства.

След стартирането си тази седмица, колекцията от NFT-та на проекта, състояща се от 10,000 “симпатични същества”, наречени Shiboshis, беше разпродадена за 35 минути.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: