SOL е добре позициониран – какво можем да очакваме?

SOL е добре позициониран – какво можем да очакваме?

Цената на Solana (SOL) се опита да пробие над оранжевата низходяща горна линия миналия петък. Този опит бе подпомогнат от положителния ефект на подема на флагманската криптовалута. Но пробивът не се осъществи и доведе до капан за бикове, а сега те се стремят да защитят възходящата тренд линия, образувайки вимпел, който може да завърши в движение и в двете посоки. Тъй като възходящият тренд и индексът на относителната сила (RSI) не са близо до свръхкупуване, очаквайте пробивът все още да благоприятства биковете и по-нататъшното покачване на Solana.

Цената на SOL благоприятства възхода и се възползва от възходящата инерция на Биткойн, за да пробие оранжевата низходяща горна линия на $175. Но пробивът се превърна в малък бичи капан и цената падна под горната линия. Краткосрочна възходяща тренд линия е създала вимпел и вече е издържала три теста за пробив надолу.

Изглежда бикове все още защитават тази линия. По този начин цената на SOL ще привлече повече купувачи в ценовото действие. Купувачите нямат причина да не добавят повече Solana към портфолиото си. Очаквайте входове на $ 57 – $158, което ще създаде инерция за пробив отново, като първата цел е $180 за краткосрочно прибиране на печалби. Ако SOL достигне $180, това може да се окаже повратна точка.

Ако цената на Биткойн достигне нови върхове за всички времена, очаквайте някои положителни ефекти върху ценовото действие на Solana. Не пропускай: Биткойн може да не достигне $100,000 до декември, твърди анализатор Ако възходящата тренд линия не се задържи, очаквайте пробив около 200-дневната проста плъзгаща се средна (SMA) около $145.

По-нататъшен спад може да насочи актива към $130, с повторен тест на дъното на октомври.

Пазарните настроения биха могли да се обърнат към обратната страна, ако Биткойн започне корекция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: