XRP дава сигнал за сериозен ръст

XRP дава сигнал за сериозен ръст

Santiment каза в Twitter, че увеличаването на броя на адресите в XRP мрежата и нарастването на споменаванията в социалните медии говори добре за перспективите на XRP.

“XRP получава повишено внимание в социалните медии и нашите данни обективно показват, че има значително увеличение на адресите, взаимодействащи в #XRPNetwork през месец октомври. Исторически това неизбежно води до покачване на цените.”

Фирмата за блокчейн анализ също така каза, че скорошното покачване на цената на Биткойн (BTC) до нов рекорд е стимулирало адресната активност.

“Тъй като адресната активност продължава да се покачва над [един милион] адреси с доста редовна скорост, това е чудесен признак, че адресите продължават да взаимодействат с мрежата на BTC на очаквано редовна основа, за да оправдаят цените.”

Според тях средната възраст за инвестираните долари в Биткойн падна след като водещата криптовалута се надигна до рекордната си стойност, което показва, че пазарите “могат и ще процъфтяват”.

Показателят изчислява средната възраст на всички биткойни, претеглени от момента на покупката им.

“Средната възраст за инвестираните долари в BTC бележи най-продължителния спад на възрастта от март насам, с 3.3 дни спад само през последната седмица. В повечето исторически бичи пазари продължителното понижаване на средната възраст е основен признак, че пазарите могат и ще процъфтяват поради неактивни преди това адреси, които най-накрая започват да циркулират големи количества токени.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

%d bloggers like this: